Kooperatif İşlemleri Geliştirme ve Mevzuat Eğitimi Programı

18 Kasım 2022

Kooperatif İşlemleri Geliştirme ve Mevzuat Eğitimi Programı kapsamında; kooperatiflerin kuruluş ve işleyişine ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirme yeterliklerine sahip kooperatif denetim ve yönetim kurulu üyelerinin  yetiştirilmesini hedeflemektedir.
Program vizyonumuzda; Türk kooperatifçiliğini güvenilir, verimli, etkin ve sürdürülebilir ekonomik girişimler yapısına ulaştıran bir kurum olmak.
Program misyonumuzda; Kooperatiflere yönelik politika ve stratejileri belirlemek, kuruluş, işleyiş, denetim, destek, bilgi-işlem, yasal altyapı, bilgilendirme hizmetlerini etkin ve verimli bir şekilde sürdürmektir.
Eğitim Programına; kooperatiflerde yönetici, denetçi veya ortaklara yönelik,  İlimiz merkez ve ilçelerinde eğitim programı 07/11/2022 - 17/11/2022 tarihleri arasında eğitim programı kapsamanda 2022 yılında yayınlanan;
•KOOPERATİF VE ÜST KURULUŞLARININ GENEL KURUL TOPLANTILARININ USUL VE ESASLARI İLE BUTOPLANTILARDA BULUNDURULACAK BAKANLIK TEMSİLCİSİNİN NİTELİK VE GÖREVLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK
•KOOPERATİFLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK
•KOOPERATİF BİLGİ SİSTEMİ YÖNETMELİĞİ
•KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ YÖNETMELİĞİ
hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır. 
Eğitim sunumu için TIKLAYINIZ